Saturday, April 4, 2009

M!NNa San

Asalamualaikum,holaaa,hellooo,vanakam,hao ma,moshimoshi,magandang umaga!!!

wat first time aku taip blog nih..aku xtaw nak ckp ape lor..hahahaha...msti korg trkjut nape tetbe aku leh men tenet plak kan..hahahaha...lupekan jek la aku pon xtaw camne aku leh taip blog nih kat plkn..hahaha..
meh aku knlkan dri dlu pd mreke yg xknl aku..aku lina..ok,smpi stu jek...
huhu,rse gugup pon ade first time aku trlibat dlm blog2 camnih,slame ni aku xtaw pon mnde2 nih..hahaha..
bute it la agknye...thanks 4 pah yg briye2 mnjayekan blog nih..aku kat plkn pon die suro aku jd writer kat sni..

hmm,aku nak cite aritu mse aku nak gi aku dah jnji xnak ngs..pastu pah dtg,aku kte jgn naek,saat2 akhr die naek bas aku pastu die nak pluk aku,mse tu la aku rse sebak iler..wlaupon aku taw mersing tu xla jaoh sgt,tp aku xtaw aku rse aku akn amt merindui kluang,kwn2ku n family aku..huhuhuhu..mse tu aku xleh thn lgsg,david yg dok sbelah aku cme blh pjuk aku jgn ngs jek..hahaha..aku rse bengang pon ade gak,sbelm tu aku pnh ktawekan owg..ade la bdk tu pakwe die nak gi,die leh ngs gegle cam pakwe die nak gi wat slame2nye jek..aku ngan david pon ktawekan la die..hahaha..tp ble part tipah naek bas tu,aku plak yg ngs,bdk2 dlm bas tu sume ktawekan aku..huhu...

okeh aku nak cte plak psl kwn2 aku..madiha or madi,aku rse mmg dah knl lme ngan die tp mule rpt dlm alm maya ni jek la..stat taun nih aku slalu join aktiviti2 ngan die..such as wat kek,wyg ect...die seorg yg mudah aku wat ktawe n mudah untk aku brckp..sbb die jns lyn jek,tp die bkn owg yg trlebih huuu haaa cam aku nih..hahaha..time owg lyn die bru die leh jd huu haa cam aku...
jihan plak,aku dlu kat sek mcm knl xknl die ar..hahaha..spe xknl die ank ustazah...wlaupon aku xbyk ckp sgt ngan die tp die pon sng nak dibuat ktawe,tp kne lyn die tol2 la bru die bg respon...aku tkut nak ckp yg hiperbola ngan die...huhu..ok,nabila plak,hmm,pndiam owgnye,kekdg aku mmg xleh skepale ngan die..sbb die mmg diam,kekdg aku rse klu aku ckp ngan die sngguh2 mne pon aku xdilayan..hahahaha...tp aku phm,prangai die bkn cam aku..tp aku taw sbenenye die sme jek cam kte2 nih,cme pndiam die lbh skt dri sume...
ok,ni gabab pulok...hahahaha..gabab seorg yg riuh slalu nak mng,padahal idea slalu brulang..hahaha...wlau aku lgsg xknl die dri awl..die ttp lyn krenah aku mcm dah lme jk knl aku..hahahaha...gadoh tu xpyh citer la...mmg slalu cri psl ngan aku...tp nak wat camne aku mmg dilahirkan sbgai juare..hahahaha,jd jgn hrp nak mng k...hohohoo...once!!!haha,pendiam...bdk kawaii nih mmg pndiam n hanye akn brckp ble owg tnye....tp kekdg pndi gak loyar bruk..once,aritu lwn warming up jek la...hahaha..sje jek nak bg hang mng,nnt klu klh tduh gue xbrtimbang rse plak kan..hahahaha...nnt kte fight lg eh...hahaha..aritu bru suku taw..hahahah

Tibe plak aku describe kwn2 a.k.a writer yg pling rpt ngan aku...slalu ade disisi aku....first tipah....
tipah aku knl die sjk aku fom3 tp aku xslalu tego die,naik fom4 jek aku jd rpt giler ngan die...pah mmg seorg kwn yg amtlah beak punye..wlaupon die taw die xslh,n hanye dituduh sbagai musuh,die ttp akn mrendhkan air muke die dan snggup mntak maap wlaupon die lgsung xbrslh...syg giler pd kengkwn die,die xkesah wlau die pnt die ttp brbkti pd owg len...sntiase igt kwn,die xpnh lupe trikh2 pnting bg kwn2 die...die akn jd owg prtame bg ucapan kat korg...she is a wonderful fren...

Second syafi,wlaupon aku bru knl die awl taun nih,tp aku xsngke blh jd kwn aku yg rpt camnih..hahaha...dgn gayenye yg cam owg brade,aku mmg xkan tego la sbenanye klu owg ngan gayenye camtu..tp aku pon xtaw camne leh tego dak sowg nih...hmm,mule dri stu,bru aku knl mon nih,xkan tego owg slagi owg xtego die,tp skali sape jd kwn die,mmg byk la mulut die akibat dri idea2 yg mgarut die cam aku gak...by the way,die mmg slalu igt kwn2 die,mugkn die slalu sepikan dri tp die igt kat sume agknye mse tu die ngan sebok wat lemak kan..xmahu dignggu..huahuahua...be a great fren 4eva..

Third shamee...aku skelas ngan die fom4..dri stu aku bru taw die ade kat sek tuh..hahahaha...khoja mmg seorg yg gentle,aku slalu tringin nak jd cam die..klu ckgu suro volunter ke dpn die akn jd owg prtame yg gi..dlu aku jelez pon ade..huahua..die mmg byk ckp..hahahaha..ckp ngan die sume lps jek..sume bnde2 yg aku ckp wlaupon xmunasabah die lyn jek..hmm,shamee,amt concern tntg kwn,die akn wisau klu kwn die mnyepi kan dri..then die akn wat prediction,tp prediction die xslalunye tepat...hahahaha..jd jgn pcaye ah klu die wat tekaan...hahaha..sbb tu la die xde bkt jd ahli nujum...shamee la stu2 laki yg aku impress sbb die rjn giler...buat dadih,n keje sume yg die wat sume kms dan tratur..tahniah...keep up the good work..

hmm,sbenanye aku suke judge the book by its cover..tp ble aku wat camtu n aku kaji sume kwn2 aku nih,mmg xptut la aku wat camtu...sbb,sumenye xbtl...seyes...dri pndgn luar aku,pah cam sombong,shamee cam blagak sket,syafi cam ceh dak bnda kaye mls nak kwn,madi cam dak pndi jek aku ni sape la,nabila cam pndiam jek mls nak tego klu aku tego msti xnak jwb,gabab klu tgk muke cam dak pndi sombong jihan pon same...once,seswai ngan prangai pendiam die...hahaha..tp skang sumenye xbtl..jd dont judge the book by its cover...ok...pnjg btl cramah aku..ni kodokkan dri trcptanye blog ni k..hahahaha..k la,smpi sni jek dlu...cte pngenalan psl ape aku pkir tntg kengkwn aku..hrp korg bce la eh wlaupon xde isik yg pntg2..hahaha...
ja neee..matta...arigato minna san..meksih my freund...

5 comments:

Tira said...

yup,pah mmg kwn yg baik sgt!! syg awk,pah..pah,dun change k? wont 4get u,dearest pah!

mAdi said...

huwaaaaa....

canggih nmpk...on9 kat kem pe??

hohohoho....

lina..

aku windu kat ko...

uhuhuhuhuhu......

cpat r balik...leh g ronggeng ag...kui3....

Al Falah Al Has said...

cehh..

kuang asam ko lina..

xpe2..ko tulis tah pape je psl aku ea..

nnt aku sruh trainer kat sane buli ko..hahahaha..

nway..nbice to know u..great fren aka foe yg x mao kalah..hahaha

khoja.syahmee said...

hoho....
awal2 post dah mula describe org len k...
hahahhaha...pape jek la lina oi....
anyway, nice 2 be apart of ur friends...
bff 4 eva!!
jg dri bebaik!!
=p

JiHaN said...

lina!
wassup??
ble blk cni..
ehehe..

take care..
bff..=)