Tuesday, April 28, 2009

aku sayang korang...

korang...mse aku amik air smyg subuh td, tibe2 aku terbayang korg..then mse aku nk start smyg subuh td, air mata aku tbe2 je mgalir..aku pn x tau ape yg aku pkrkan sbenarnya..smpaikan aku amk mse beberapa minit utk aku tenang skejap sbelum aku boleh mula smyg td..ntah knpe mse aku smyg td pun aku x dpt tahan air mata aku ni..mmg deras sgt mgalir..sbenarnya aku mmikirkan cmne aku tnpa korg nnti..ntahla korg..aku mmg sebak gler pagi ni..xtau la npe..

slme kite smua brkwn ni, korg tgk aku pn cam x byk ckp je kan..kdg2 aku rse byk sgt yg aku nk luahkan tapi ssh nk terungkap..ntahla..prshbtn mmg sgt pnting & brmkna buat aku..aku sgt2 pntingkan prshbtn..mybe sbb 2 la aku rse sebak sgt2..aku x dpt bygkan cmne aku tnpa korg nnti..aku ni lak jenis yg mmerlukan kawan2 sbagai pguat smgt hidup aku..psni kalo korg cam pasan aku emo sket ke, sori r ek..aku mmg cengeng sket..kdg2 psl mende remeh pun aku ley mgalirkan air mata..

syahmee, kite brkawan dr drjh 6..aku rse ko la orang yg pling knl aku..thanx sbb ko slalu dgr luahan hati aku dr dlu smpai skng..dlu pn kbetulan ko pnh stay kan sbb nk dgr mslh aku..aku igt ag..hmmm..ma, wlaupun kite rapat dari form 5 je, kite da anggap awk mcm lbey dari kawan baik..mse 2 la kte jd classmate n mula rapat..smpai skng, awk sudi brkongsi suka duka brsme dgn kite..kalo kte slalu wt lwk bodo 2, jgn amk ati r ek..hu..adoi mse tulis post ni pn aku x tahan sebak..emmm..falah, walaupun kite baru je knl, jihan da rse ikatan prshbtn yg kuat antara kite..falah rajin kongsi cerita dgn jihan & jihan pn x rse ade mslh utk kongsi crita dgn falah..& jihan rse, falah seorg pndengar & pnyelesai mslh yg baik..pah, kite rse mkin hari pn kite mkin rpt ngn awk..so kalo awk ade mslh ke, kte x ksh kalo awk nk cter ngan kte..kite sedia mndgr..so x yh la rse segan2 ek ngan kite..syafi, aku rse aku pn bru je cam nk byk brckp ngan ko..hu..sori ek..aku mmg x byk ckp..tapi aku mmg ske tiap2 kali ko wt lawak..hu..aku mmg sgt2 trhibur & gumbira kalo dgr something yg kelakar..n aku ske tgk penampilan ko..nabila, mse skola dlu kite knl awk pn dari ma..sbb awk mmg rapat ngan ma kan..then smpai la skng kite kwn..huhu..dan lina, kite dpt rapat ngan awk pn skjp je..agpun awk da berangkat g plkn..hu..tp kite rse awkla yg pling cheerful antara kite smua ni..n thanx sbb suapkan kite kek mse kite smua wt kek blueberry kat uma ma ari 2..hu..

aku harap korg x pnh trguris @ amk hati r ngan aku kalo slme kte brkwn ni aku pnh tegur or ade wat something yg korg x ske ke@yg sme wktu dgnnya..emo la plak post aku kali ni..tp itula yg mampu aku luahkan setakat ini..mmm..kalo ade ag, nnti aku gtau ag ek..huhu..trse berat gak r aku nk lpskan korg smua..tp apakan daya, kite msih bljr..idup kite pn jauh ag..so kite smua kne wt yg trbaik utk mse dpn kite..utk cita2 kite..hu..k la korg..aku tkot aku emo je kang ag..hu..

pen-off..

4 comments:

mAdi said...

wuuuuu....

aku pun syg kat korang gak....

x sangke 5 bulan nih...
memberikan satu kenangan yg amat bermakne buat aku...

hang out ngn korg...
wat kek same2...
gelak same2...
conference mlm2...

huuuu...
aku harap..
pasni hubungan kte trus kekal smpai bile2...
hope korg sukses dlm hidup korang...

and..

aku takkan lupekan kawan cam korang...

thanks a lot...i will always miss u all...doakan kte sume berjaye k..=)

GrEaT sYaFi said...

jihan....
aku pon slalu gak sebak bile teringt pasal bende ni...
pasal pas ni smue da g tmpat len n bwak diri masing2...
aku slalu ckap kat ma n syahmee yg aku sebak bile igt bnde ni...
lg2 pasni korang jaoh ngn aku...
jaoh sgt2...
tu yg aku cadangkan wat last gathering sbb aku nak eye to eye ngn korang semue wat kali terakhir...
sdey nye...
tp cam aku slalu ckap kat dak2 ni..
ini la lumrah kehidupan...
n stiap pertemuan msti ade perpisahan....
walaupon aku berat sgt3 hati ni nak lpaskan korang tp aku redha...
insyaAllah klu diizinkan kite akn kumpol lg ramai2 n time tu aku rase smue da de anak..
aku rase la..hu3..
x pe2..
n jgn risau...
walaupun masing2 da jaoh x brmakne geng cyber ni akn bubar...
aku akn pastikan geng cyber ni akn ceria smpi bile2...hehehe
janji jgn lost contact...
n korang rajin2 la contact aku ye n rakan2 geng cyber yg len....

p/s:AKU SAYANG SGT3 KAT KORANG SEMUE...JGN LUPEKAN AKU....SAYANG KORANG...

~ nAbILaH bILzZ @ eLLe_91 ~ said...

uuhh..
jihann..
hmm..
kt tau ape yg awk rse..

yela..
x lme lg je die org smue nk g..
yg kite ni..
ishk2..

hmm..
mmg sdeh korang smue nk g..
berat hati nk lpaskan korng..
ishk2..

khoja.syahmee said...

same gak mcm org len...

aku pon rse sdey ble kite kelak berpisah suatu mase nanti...

tapi. kalau PERPISAHAN tak wujud dalam muka bumi nih,
kita tak akan kenal erti MENGHARGAI dan KENANGAN...

so, anggap ini satu lumrah, yang semua pasti lalui, dalam hidup memasing....

aku doakan sume bjaye..
insyAllah...