Sunday, May 10, 2009

CAMPOR2!!!!xkesahla...

asalamualaikum...
sbelom tibenye ari esok 11 mei,aku ingin membuat nukilan aku sndri untok korg...
hmm,selame aku fom5 aku cume knl rpt ngan sgelintir dri korg jek..
almaklumlah aku ni sbenanye jenis yg tgk owg dri luar dlu...
klu owg tu cam nmpk sombong,jgn hrp aku nak tego,cume klu desprate sgt jek bru aku tego...

aku knl pah dri fom3,tp aku tgk die cam diam jek so aku just lalu sbelah die n say hi jek la...
hahaha..msok fom 4 bru aku taw btape pntingnye pah...diela yg jd ckgu addmath aku and sgale ckgu wat aku klu aku skip kls untk ltihan2 nih...
so nnt aku blk die akn bgtaw aku sume ape kje umh,n add math aku la msen potostet yg popular tuh..hahaha..gome nasai philip!!!!
at the same time,fom4 la aku knl khoja shamee...haha..bdk pling gentle kat dlm kls..
mse memule mmg aku tkot la ngan khoja nih,yelah ko bygkan mse tuh die dok ngan dak2 pndi tuh..pastu dri kls no1 plak tuh..jd aku nak kwn pon kne la seda dri sket kan...
h
mm,then aku mule tego shamee,tu pon sbb kwn2 die ade yg classmate aku dlu,jd aku mule la msok kpale...memule aku dberi gelaran mohenjo daro..huhu..sdp bebenor la tuh...then,aku xtaw la sawan ape dak kls aku mse fom4,ble aku kuar jek diorg msti ikot aku,xkre la aku nak gi tnds ke ape..sume dak2 pmpuan nih ikot aku n dri stu la trbitnye nme gelaran aku kiah,aslnye dri rombongan cik kiah...tp mse tuh,shamee msih lg cam tego bese2 jek,xde la nak bual pnjg2 mcm klu ktorg jmpe skang..huhu...

hmm,mse fom4 gak la aku knl ngan jihan madi n nabila..tu pon sbb pah...sume kwn2 pah,so aku klu xde kje aku akn ikot pah...pah nnt jumpe la kengkwn die,dak2 silat n dak2 kls die dlu,jd klu jmpe diorg ble ade pah ade la 4 or 5 ayt aku bcakap ngan diorg2 nih...tp ble jmpe camtu jek,just snyum jek la...haha...aku sbenanye bengang la nak ckp ngan diorg,aku bkn knl diorg sgt pon tetbe kang aku ckp ngan diorg,diorg plak xknl aku,jd lngkah yg pling bgus,sdekah jek la..haha..tp pape pon,aku senang bual ngan madi,die sng ktawe ble aku ckp pape kat die...owg camni la wat idop aku sng...jihan diam jek sme cam nabila but kowg pon ok cme kengkdg aku mlu ble nak ckp ngan kowg sbb kowg xbyk ckp cam aku...hahahaha...

then,fom5 aku tros rpt ngan pah,shamee sedang2 jek,jihan madi ngan nabila suku2 jek...st2 slalu wat kntin sndri kan..hahahaha,jd aku la pengunjungnye...haha..akhr fom5,gi lwtn ke mlake,aku igt xnak ikot,yelah aku mnyebok jek..dahla kls owg len aku yg briye2 ikot...tp nsb bek pah ade,die ckp madi n jihan pon ade jd xla aku rse janggal nnt...dri stu aku knl mamat speky yg mati2 palat aku..huhuuhu..aku mmg dah pkir aku pnye wet abs kat mlake dah mse tuh...yelah,bygkan die tduh aku ilgkan spek die dlm air..mne xklm kbut aku cri dlm air tuh smpi kne mrh ngan owg yg jge kat stu..huhu....syafi mse tu owg yg pling aku dendam,haha..pdn muke abs lebam2 bdn die blk umh..hahahaha...by the way,pd samee n syafi mse lawatan tu maap eh,sbb korg jd mangse dere aku,aku xleh control tgn aku la automatik...cume gabab jek eh xde mse lwtan tuh...

awl taun nih palk,aku knl ngan gabab tu pon dri pah...kat fs...huhu..pastu ym..nak pch kpale aku pkir idea2 untk debat ngan die...klu sehari xgdoh xsah la gabab nih...aku memule igt gabab ni dak2 bese jek,tp ble die cte sume psl die aku jd rendah dri plak..dlm ati aku xpe la bek aku cri kwn len die nih bgus sgt la...tp ble lme2 gabab ni serupe jek cam aku kpalenye,jd aku pon ok la ngan die...oleh sbb tbung,ktorg kurg gduh..tp xde mnenye..huhu...

hmm,tu sdikit kisah2 ble aku knl korg,saje jek nak cite...sbb aku nak cite ape lg eh kat sni..xde idea la...lgpon aku pon dah nak btolak sok,jd aku nak korg igt saat2 aku jmpe or knl korg...maybe ia bese tp ade hikmahnye smpi la nih...

ok ni srbe sdikit aku cte kat plkn plak...
haha,msuk2 jek dah pnt,kne sain stu sni,amik cadar,bntl,slimut,kelambu,bju2 sume...dah la brt pnt plak tu bru smpi nih...pastu taklimat sume psl plkn nih...msuk mnggu ke2 kat stu,jl2 sume dah mule aja,jgn itu ini,klu slh ade la dendenye...ktorg just mse tu diajr baris dgn btl shj...msuk mnggu strusnye jl2 dah mule strict,smpi ade yg wat repotr kat jlkn,padahal bese jek,jl xwat pape pon...cian jl gak yg diprsalahkan...huhu...mnggu ke2 ktorg disuroh rmi2 angkat locker n ktil bwk ke pdg bola...ya allah mcm nak mati pntnye..bygkan rmi2 tu nak kne angkat sume ktil smate2 nak bsuh dorm tu jek..huhu...mse tuh tmj lalu die leh ktawekan ktorg tu yg wat aku grm jek,tp xpe...daulat tuanku...pas siap ankt sume tuh die bg 2 jam jek untk angkt sume ktil n locker tu msuk dlm dorm blek..huhu..nak pth tgn aku angkat locker yg brt2 tuh...stu ari jmaat mse mggu ke4,wirawati lmbt smpi kat pdg kwt,ktorg disuroh bring kat ats pdg kwt dgn bju full loreng dlm kol 2 ptg..bygkan la pnsnye camne..pastu kne pusing2 plak tu dah cam aym panggang dah ktorg jdnye...dak2 skeliling aku sume ngs yg mne pki bedak ke make up ke sume cair...yg pling cian kat kwn aku,dah la aritu arijd die kne plak regging camtu..mmg ksian...dlm meniti ari2 aku nak blk sni mkin byk cbran yg ktorg lalui..hahaha...kne lari bwk tong sampah stu company sbb kantin xbrsih..huhu...nsb bek company aku dpt tong smpah yg smphnye kering,company len dpt yg mmg smpah bau thp karma trpakse la bwk bnde tu lari kawasan kem 3 round..huhu..pnt taw..mlmnye,ktorg wirawati kne bris pki telekung sbb tdo dlm surau..huhu..xnak bengang plak kan..huhu...dak laki sume ktawe jek ar...huhu..sok pg nye kne yat pt(senaman) pki telekung..huhu..mmg perit,ngan joggingnye pki tlekung,lompat bntg nye len...mmg best..hahaha...then,pg tu aku blk dlm kol 10,rse cam ape yg aku cte cam kjm nih jd pngalaman mnis aku ble aku kat sni...hahaha...by the way, berkhidmatlah untuk negara MALAYSIA!!!!
BRAVO12..HEEE...

2 comments:

JiHaN said...

senam pkai telekung, lina?
dasyat..
hahaha..
tapi msti best kan kt sne walaupun mcm2 yg kne wat..

btw..
gud luck!
take care n tgk2kan ma skali yew..
sng cter tgk2kan sesame sndri la ek..
huhu..

bye2..
doakan kitorang kt sni..
=)

khoja.syahmee said...

huhu... x sangke plak seterok tu denda yg ko kna...
hehhehe.. xpe la, tu sume jadikan pengalaman k...
jage diri bebaik!!