Wednesday, March 25, 2009

KeYbOaRd kU MuLe DiTeKaN

SALAM SEMUA!!!!!!!!!!APE KABAR MALAYSIA,,BRUNEI....
YEAYEA aku da brjaye post kan nukilan aku...ha3..aku excited gilos sbb ni 1st kan...
aku pasti rmi yg ternanti2 post aku ni sejak azali lg....BTOL X????huhuhu bpak prasan...
alhamdulillah,,wat first kalinye aku berjaye mengepost isi hati aku yg sgt ori ni ke blog ni...
sbenanye,,aku ni bkan la spesis manusia yg suke mnulis.....klu berceloteh tu bru spesis aku...utk pgetahuan korg,,sblum nak tlis aku byk idea...tpi ble aku da start tekan keyboard aku jdik blur...
sbb tu la bru skng aku post..tah ape kne tah mlm ni scare tibe2 keyboard ni mnjadi sebati dgn diri aku...huhuhu...blog ni sbenanye sgt3 la bru dlm idop aku....before that aku ade pgakuan,,,sbenanye aku x reti pon cmne nak post memule taw...nak tnye korg aku segan takot korg ckap aku ni dok hutan lak sbb bnde ni pon x tau...yela rumah aku pon blkg hutan kan...huhuhu...tpi dgan izin Allah n hdayah serta petunjuk yg dbrikan oleh NYA aku mndpat satu jalan....ha3...aku pon bkak la youtube n search cmne nak post kat blog..nseb bek ade...dri situ la aku bljar cmne nak post2 idea ni..lawak gle seyh...ble aku terigt blek aku rase kengkadang aku ni sengal gak..tapi kngkdang jek la...hahaha...anyway,,thanx pah sbgi creator blog original..dri..ati.. ni sbb sudi mmpelawa aku myertai blog usahasama ni....klu x,,smpi jumaat taon dpan pon blom tntu aku reti pasal blog2 ni...hu3....x lupe jgak aku nak say hi kat penyumbg2 idea kat blog ni....HAI(pah,jihan,siblingku mr_mask,khoja,alfalah,elle,madi)...aku de panton utk korg..


buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tlong jolokkan,,
saya bdak baru belajar,,
klu salah tlong tunjukkan...

cewah...ha3..korg2 ajor2 ler aku ni yek..kat youtube bahase org putih...ble aku tgok je kne carik kamos oxford..ha3...satu lg,,aku rase name original.dari.ati. ni mmg mantop..cayalah FALAH...so,,ini first pnampilan aku di blog ni..pd pndpat aku,,aku rase bez gak ble dpat luahkan pndapat or isi hati mlalui tlisan ni...tah knape aku rase ble aku da start mnulis aku cam x leh brhenti..tp aku kne stop gak sbb takot PAH kne create blog baru lak sbb blog ni aku yg konker..hu3..papepon,,korg tggu je la 2nd post aku....aku de isi hati yg mmg tulen yg aku nak kongsi ngn korg smue...juz wait n see okies...okies lg skali,,aku nak undur dri dlu sbb da lewat ni..esok "25mac" aku ade ltihan kete yg terakhir sblum qti...smpi sini je dlu..nntikan 2bd post aku k..orait geng2 cyber...thanx coz sudi bace 1st post aku...sronoknye...hu3.....

SALAM....ikhlas dri "the_siclope"@akmal syafi'

3 comments:

Al Falah Al Has said...

3..

akhirnye keyboard telah ditekan..hahaha

xpe2..klu rase nk lg feel wat r blog sndiri..

just create new blog r..sng je r..yg len2 leh ajo n discover nnt..

meh sni..falah dtg nnt ajo syafi blog..kui3..

nnt dah post kali ke2..buzz me k..

okies..daa~~

p/s: btol gakkn..klu tulis pnjg2 nnt abes pah delete account kite..

so pe lg syafi..wat sndirinye r..hahaha..klu de pape nk tnye psl blog do tell me k..

mAdi said...

huyooo...

x pnjng plak post ko...

muahahaha....

okeh2...aku akn ternnti2kan 2nd post ko...

hahahahahah.....

weh...gudluck la 4 lesen ko ek...
semuge sukses...hehehehe...
da dpt lsen tu jgn lpe blnje aku...
kerna...

jgn lupe jdual yg ko gne tu jadual aku dlu...muahahahha.....

ko nk minx tulun?? bley aje deh...
nt aku bg tuisyen kat umh ko...
cas rm5 sejam...hahahhaah....
ok wat...murah ler tu...kui3...

oppss...terpnjang plak..cam post ko...hehehe

ok...daa~~

tpah said...

..woit nk wat blog sndri kew..

..msti kasi aku thu tau....

..x keshlah nk pnjg2..

..at least korg bg perhatian kat blog nih...

..aku pown terharu gak korg sudi jd penulis blog nih...


..THANKSSSSSS OK....i will appreciate that...

..THUN NIH SMUAAAAAAAA DPT BONUSSSSSSSSS..DAN CUTI SME CAM ORG LEPAS BERSALINNNNNNNN..WAKAKAK..OK TAK

..NK UPP LAGI...eitttt..tarak bley...