Saturday, June 6, 2009

K!S@H kU D KmJ

hoyeh2!!!
korg sume pe kabo???
haha..aku sje jek nak memenuhkan blog nih..
so,camne sume???study ok x???

hahaha..aku kat sne bes lar,ade roomate yg lurus,sekepale sumenye ok..
praktikum aku plak,ske wat lwak2 bodo...tp xkesah la aslkan diorg blh trime aku yg byk ckp nih...
hmm,sume dah jd bdk hayat,cume 3owg jek dak stk pmpuan trmsuk aku fzk kat sne...
yg len sume hyt...huhu..its ok,klu aku dberi pluang untk tuka pon, aku akn stay fzk gak,sbb aku syg nak tngglkan dak2 praktikum aku yg gegiler...

hmm,diorg terlalu concern ttng classmate diorg..everytime aku nak trtido dlm kuliah,diorg akn kjut aku n urut tgn aku..mmg bes,yg aku xsngke bkn dak pmpuan jek,laki pon sme,urut dahu la,tumbuk2 bdn la......huhu..
klu ade dak bru msok plak,diorg akn wisau klu bdk tu phm or not...
aritu lg la,aku nak anta tutor chemist,aku suro sowg bdk tu antakan saing sbb sng kan...
aku pon bg la die tutor aku tuh...aku xsangke,die blh cek tutor aku n btulkan ape yg aku slh..huhu...klu aku xphm die mati2 suro aku bce blk suro aku phmkan....
bru jek sbulan sume aku dah ade..tagline,lagu,nickname..tp aku jek la..aku xtaw dak2 tu suke sgt knekan aku...tp xpe,at least xde la aku jd diam kat sne...

hmm,ble mlm plak,roomates aku msti tdo lmbt...hahaha..bese kol 1 or 2 la....
tp aku pling maximum pon 12 jek..hahahaha...aku xleh la nak tdo lmbt2 nih,nnt aku tdo dlm kuliah,so,aku lbh rela choose untk tdo awl dri tdo dlm kuliah...kuliah aku plak kat dkb2 sejuk gler madi pon taw...

mmg sdp ar nak tdo,tp kekdg tu ade rse cam nak beku jek dlm tuh..yela bygkan kuliah tu kekdg ade yg brsmbung smpi 3 jam dgn sejuk2 camtu 3jam lak tuh..huhu..dah mcm dok dlm freezer...
psl lecturer aku plak,untk kuliah sume sempoi2...bes tp rushing la...
untk tutor,chemist yg pling ktorg gerun...huhuhu...kwn aku,bdk bru jek msuk,pastu die suro ktorg anta tutor,smpi no 20...
so,taw2 la kan dak bru dahla xblaja pape,so die anta jek la smpi no 15...then mse tutor die bg la blk tutor ktorg smpi kat bdk tu jek,die gi hempuk dak tu gne kertas yg die pgang,kat kpale plak tuh...peh,mmg grg,tp tu bkn first time dak kne hempuk la..sbelum nih pon ade,dak2 pmpuan yg xsiap kje kne hempuk la...yg laki kne cubit...hahahaha...maybe die cume nak bg bdk igt supaye siapkan kje la kot...

lect. english plak yg aku pling suke..aku enjoy gler...kat sni aku mule suke blaja english,nak dibndingkan ngan taun2 lps kan..huhu..yelah korg sume taw kan sape ckgu english n est aku..hahahaha..xpnh aku ckp aku suke englsh dlu..hahha..doa2 ckgu mc ade lar..hahahaha...amali plak,ok la...tp hahaha...aku suke mnjwb lect. amali fzk aku..hahahaha...
mentor plak,hahaha,best2..die mummy ktorg kat sne...

ptg2 gi riadh men btmnton...sdh la huhuhu...tringat kat korg sume...ktawe2 men..huhuhuhu...
sume yg men btmnton ngan aku kat sne sume knalan bru...tp okla sumenye pramah gak...huhu..pah ble nak gi men btmnton lg????wndu nak men ngan ko...huhu...lme dah xmen ngan shamee ngan syafi...huhu..once pon sme...aku men ngan ezwan salimin kat sne..die pon terer gak,die aja aku camne nak men bergu...madi,jgn lupe bwk raket eh nnt...
falah,nabila n jihan dah gi smbung study gak eh????

huhu..ble redup mlm menjelma,teringat aku kat sume2 geng2 cyber aku..apelah yg korg wat skang,flashback2 brmain di pikiran,tnggu kabar dri korg,enset aku belek....owh xpe sume bz study...jd aku layan la gmba2 korg smpi aku tdo...camtu la srbe sdikit kisah aku kat kmj!!!!

2 comments:

pAH... said...

kangan sama lu linaaaaaaaaaaa....

..huhuhu....sdeysdeysdey...

..xde mknenyer...nnti raya jmpa bleklah...den july kat dah nak nak blek kan...hehehhe...

JiHaN said...

kite akhr bulan ni bru dftr u.
xpe2 nnti bln 7 ley jmpe.
hhehe.
gud luck lina.;)